2013. január 29., kedd

24.Nap Varázsfeladata. A varázspálca.

                                                                               
♥ Vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki:köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
-Válassz 3 embert, akiket szeretsz, és akinek segíteni szeretnél, hogy egészségesebb, gazdagabb vagy boldogabb legyen - vagy akár mindhárom.
-Ha teheted, keress róluk egy - egy fényképet, és a Varázspálca - gyakorlat közben tartsd magad előtt a fotókat.
-Egyszerre mindig csak egy emberrel dolgozz. Vedd a kezedbe a fotóját, hunyd le a szemed, és egy percig vizualizáld, hogy az illető egészsége, gazdagsága vagy boldogsága teljes mértékben helyreállt. Képzeld el magad abban a pillanatban, amikor megkapod ezt a jó hírt.
-Nyisd ki a szemed, és a képpel a kezedben, lassan és nagy átéléssel mondd ki a varázsigét: Köszönöm, köszönöm, köszönöm.............(név)..........egészségét, gazdagságát vagy boldogságát.
-Ismételd meg az előbbi lépéseket a másik két emberrel is. A Varázspálca - gyakorlattal akkor vagy kész, ha mind a 3 szeretett személlyel elvégezted.
- Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése