2012. november 5., hétfő

Amit hagysz, hogy hasson rád, az alakítani is fog.

                                                                                 
Amit hagysz, hogy hasson rád, az alakítani is fog. Vigyázz ezzel! Légy éber erre! Minden a tudatodat befolyásolja. És hogy mi létezik és mi nem? Válaszom: -Aminek erőt adsz, aminek figyelmedet szenteled. Szóval minden, ami a tudatodban van, az ilyen vagy olyan formában és közegben létező.

Tehát minden, mi a tudatodban van, az létezik itt és most.
És a kulcs megint csak az itt és most. A jelen. Csak ez létezik. Mindig az adott pillanat. Csak az. Ezért kell, hogy önzetlenné válj. Hogy megszűnj te lenni. Ha a tudatod tiszta, ebben a tiszta állapotban egyesülhetsz végre külső világoddal, ami mellesleg a mi közös világunk. Végre valós teret nyersz benne és bármilyen, a számodra legkedvezőbb formában érvényesülhetsz benne. Élni fogsz! Szabadon és korlátok nélkül! Arról nem is beszélve, hogy ezen a szinten egyesülni fogsz Istennel, a teremtéssel, végső valóságoddal és minden esszenciális bölcsességgel. Sőt tovább megyek mindennel, amivel csak akarsz.
Ha ezt az állapotot folyamatosan a napi meditációban újra és újra eléred, egy idő után egyre többet és többet időzöl majd ebben a tiszta tudatú létezésben. Így a dolgok természetes, valójukban ragyognak majd fel szemeid előtt. Úgy nyilvánul majd meg minden, ahogyan van. Sőt, rájössz majd a technikájára annak, hogy hogyan nézd meg egy adott dolog keletkezését, múltját a jelenig, esetleges jövőjét, majd végső elmúlását. Egyet azonban sose feledj: -minden, mit tapasztalsz, csupán illúzió az idő végtelen sodrában. Ezért célszerű mindig a jelenben, a mostban lenni. Ha meg akarod érteni az életet és a világot, esetleg más világokat is cselekedj mindig így!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése