2012. október 26., péntek

Mabel Katz: Az élet legkönnyebb útja

                                                                         
„Amikor boldog vagy, szerencsés vagy, mert nyitott csatornává alakulsz át, ettől kezdve hagyod, hogy az a részed irányítson, amely téged megteremtett, és amely mindenki másnál jobban ismert téged.
Az Univerzum mozgása mindig az arra legalkalmasabb pillanatban tesz téged a megfelelő helyre, amikor kinyitod a kaput és hagyod neki.
Amikor hiszel saját magadban és olyannak fogadod el az életet, amil
yen, amikor észreveszed, hogy minden egyes, az életedben felmerülő probléma egy lépés a szabadságod felé – és nincs szükséged arra, hogy igazad legyen, sem az utolsó szó kimondására -, automatikusan könnyebbnek és boldogabbnak érzed magad.
Szerencsésnek lenni annyit tesz, mint hogy megfelelő helyen, alkalmas időpontban, oda való emberekkel vagy körülvéve. Általában akkor van szerencséd, ha sikerül elérned, hogy nem akadályozod többé a saját utadat. Amint megállítod elmédben a gondolatok végtelen zuhatagát és kinyitod a szíved, megengeded, hogy a csodák megérkezzenek hozzád.
Az egyetlen dolog, amikre szükséged van az, hogy bízz a szívedben. A boldogság, az öröm, a belső béke és a szabadság meglelésének titkos kulcsai a szívedben rejtőznek. 
Senki nincs rajtad kívül, aki számodra bármit is megtenne, te vagy a felelős – nem a bűnös – azokért a személyekért és helyzetekért, akiket és amelyeket az életedbe vonzol.”
                                            Mabel Katz: Az élet legkönnyebb útja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése