2012. január 1., vasárnap

Újévi üzenet.

                                                                                
 Az év első napja, a kezdet. Milyen programot teszel bele? Hogyan kezdesz neki? Reménnyel, jókedvvel, szeretettel, hálával, tenni akarással, erővel, kitartással, felelősséggel és elfogadással? Amit ma gondolsz, érzel, az kihat az egész évre, ugyan úgy, ahogyan a reggel érzései és gondolatai aznapra. A mai nap energiája a dátum rezgései által: 2012.01.01. Ha a számok összértékét nézzük, eredményül a 7-et kapjuk. Ez a Jézusi energia, a kristálytisztaság (kristálymag) száma. A mai napon egy nagyon tiszta (felismerést és döntést segítő) energia férhető hozzá mindenki számára, aki szeretne ebből a kristályfényből feltöltekezni. Krisztusi Énünk fényei alakíthatnak bennünket, ha engedjük. Nem kell mást tennünk, mint felajánlanunk befogadó lényünket ennek a hangolásnak, hogy Isten akarata szerint tölthessen el minket ez a vezérlő erő. Ha ezt megtesszük, olyan fények áramlanak hozzánk, melyek feltöltik „lélek akkumulátorainkat” az év hangolásaihoz.
Lépj Önmagadba és keresd meg a csendet. Szólítsd meg szellemed és kérd a segítségét. Amikor szellemed segítőválasza és csended harmóniája kitölt téged, lásd magad egy kétszárnyú ablaknak. Figyeld meg tiszták-e az üvegek a keretben? A keret ép-e, vagy javításra szorul?… Ha kell, szeretettel javítsd ki, hozd rendbe az ablakkeretet a gondolati energiáiddal… Tisztítsd meg az ablakot, minden része ragyogjon, legyen kristálytiszta… Amikor minden rendben van, nézd meg ki tudod-e tárni, vagy be van zárva, esetleg akad valahol?… Hozd rendbe szeretettel. Javítsd meg a kilincsét, simítsd el az akadályokat… majd tárd ki sarkig az ablakokat, Önmagadat!
Jelentsd ki tiszta szívedből, hogy befogadod Isten Akarata szerint azt a krisztusi Fényt, mely ebben az évben vezérlő erőként, tisztán, szellemi magasságokból vezet téged utadon.Majd fogadd be az érkező energiákat mindaddig, míg azt nem érzed, hogy ragyogsz ettől az erőtől… már nem befelé áramlik, hanem te is sugárzod az ablakon át mindenfelé a Fényt!Ekkor lassan térj vissza emberi tudatosságodba és mondj köszönetet ezért az ajándékért. 
       (Forrás:Angyalszárny, Kristálycsakra (http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/) 
                                               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése