2012. január 4., szerda

A félelembe, vagy a fénybe kapaszkodsz?

                                                                               
Mindkettő megfoghatatlan, egyiket sem tudod kézzelfogható alakban a markodban tartani és most mégis eljött az idõ, amikor választanod kell a fény vagy a félelem világban kívánsz létezni. A döntésed most nem más, mint egy áthangolódás egy olyan frekvenciára, ahova a félelem nem képes követni, mert ez a frekvencia taszítja a felelem energiáját, viszont vonzza a fény felé a változásra éhes angyali lelkedet.
Jelen pillanatban két világ közt feszülsz.
Az egyik vonz, a másik megfélemlít téged. Vajon mi történik, ha mindkét kezeddel elengeded magad és páros lábbal elrugaszkodsz abból a valóságból, ami valójában már csak halvány emlék a fejedben.Az a világ, ami korábban a biztonságot, az állandóságot, a változatlanságot jelentette számodra valójában már nem létezik. Energetikai szinten egyszerűen megszűnt és már csak a gondolataid tartják ébren az egyszerre fájdalmas, élvezetes, örömteli és félelmetes emlékét. Az az élet, amit jelen pillanatban élsz valójában csak az emléke egy hajdan volt letűnt világnak.
MOST valóra válthatod az álmaidat, amikről eddig csak suttogva beszéltél.
A véges idõ és tér rabságából a végtelen és idõtlen MOST vár rád tele azokkal az élményekkel, amikrõl eddig csak suttogva mertél beszélni, nehogy összetörd a fejedben levõ halovány álom képet, amit róla õriztél. A jövõ, ahova tartasz már itt van ebben a szent pillanatban és csak arra var, hogy összehangolódj vele. Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen dátumot írunk a naptárba, mert a naptár is csak leképzése, annak a szellemi dimenziónak, ahonnan a valóságot formálód.
A jelen pillanatban egyetlen dolgod, hogy a kétségbeesett félelem valóságából, a fény tudatos teremtõ valóságára hangolódj és elkezd megteremteni magadnak azt az életet, amire vágysz. Ehhez nem kell megvárnod az évfordulót, mert ez a mostani pillanat a legalkalmasabb rá, hogy mindezt megtedd.Hozd meg az egyetlen helyes döntést az életedben, ami a felemelkedés útjára vezet!Bármilyen sötétnek és kilátástalannak tűnik most az életed, bármennyi kétség vagy félelem van benned....
....egyetlen mondatot ismételj magadban:
                                                A FÉNYT VÁLASZTOM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése